«اسامآي» يک عينک است که تکنولوژيهاي «رديابي چشم»، «سهبعدي با شاتر فعال» و «رديابي سر» را با يکديگر ترکيب کرده است. ضمنا اين عينک با دستگاه «کينکت اکسباکس» نيز سازگار است. اين عينک واقعيتي مجازي مبتني بر استروئيدها است؛ بطوريکه ميتواند به وسيله تکنولوژي رديابي چشم، دقيقا آن چيزي را که شما در محيط سه بعدي به آن نگاه ميکنيد، تشخيص دهد و در نتيجه، ميتواند واکنشهايي را به نگاه شما در آن محيط ايجاد نمايد. اين فرآيند به نام «تعامل نگاهي» شناخته ميشود. تصور کنيد به طور مثال در يک بازي رايانهاي در ژانر ماجراجويي هستيد و وقتي به شيء خاصي در آن محيط مجازي خيره ميشويد، آن شيء بدرخشد يا بتواند واکنشهاي ديگري را از خود نشان دهد.
سربند «اينتراکسون ميوز»
ممکن است ما هرگز نتوانيم در زندگي واقعي، قدرتهاي ذهني براي حرکت اجسام بدست آوريم اما در آيندهاي نزديک قادر خواهيم بود براي تعامل برقرار کردن با نرمافزارها از قدرت ذهن خود بهره بگيريم. «ميوز»، سربند حسکننده امواج مغز، قرار است به حوزه بازيهاي رايانهاي وارد شود. تمرکز اين سربند بر حسگرهاي موجي مغز قابليتها را به فراتر از سنجش ضربان قلب گسترش ميدهد و به شما اجازه ميدهد که مستقيما به وسيله تمرکز بر روي ذهنتان، نرمافزار را کنترل کنيد. اين قابليت به خصوص به افرادي که دچار ناتوانيهاي فيزيکي هستند، اين امکان را ميدهد که با نرمافزار به شکلي تعامل کند که تا به حال هرگز تصوري از آن نداشتهايم.
عينک «آکيولس ريفت»
واقعيت مجازي به لطف عينک سهبعدي «آکيولس ريفت» به جاده اصلي بازگشت. يکي از موفقترين پروژههاي «کيک استارتر» تا به حال (با دريافت پولي بالغ بر 2.4 ميليون دلار)، «آکيولس ريفت» است. اين عينک از دو صفحه اچدي استفاده ميکند، هر کدام براي يک چشم و به اين شکل، زمينه ديد وسيعي را فراهم خواهد آورد تا شما واقعا احساس کنيد که درون بازي هستيد و واقعا اعمالي را در آنجا انجام ميدهيد. شرکتهاي بازيسازي نظير «والو»، «آيدي»، «اپيک گيمز» و … عملکرد عينک آکيولس ريفت را تاييد کردهاند. سازندگان اين دستگاه، قول دادهاند که بازيکنان با بودجهاي متوسط بتوانند آن را تهيه کنند.
اين عينک تقريبا قطري 110 درجهاي را پوشش ميدهد و با شتابسنجها، گردشنماها، جفتسازي با زمان تاخير کم و نمايشگر سه بعدي برجسته نما به طور متقاعدکنندهاي حرکات شما را تقريبا به سرعت انجام دادن آنها بازسازي ميکند.
کنترلگر «ليپ موشن»
«ليپ موشن» يک کنترلگر حرکتي با دقتي باورنکردني است. اين کنترلگر قادر است حرکات ده انگشت شما را در فضاي سه بعدي رديابي کند و تشخيص دهد. علاوه بر اين، اين کنترلگر، مقرون به صرفه و منبع باز است و با اتصال به هر درگاه «يواسبي» ميتواند کار کند. اين دستگاه ميتواند در موضوعات مختلفي به کار آيد که قطعا يکي از آنها، بازيهاي رايانهاي است. «مايکل بوکوالد» (مديرعامل شرکت سازنده اين کنترلگر)، گفته است که روزي را ميبيند که از اين کنترلگر براي بازي کردن بازيهاي ژانر استراتژي استفاده ميشود. ممکن است که اين کنترلگر شباهتهايي با «مايکروسافت کينکت» داشته باشد اما رويکردش نسبت به کنترل حرکات و اشارات کاملا متفاوت است.
حسگر «آي ترايب»
هدف «آي ترايب»، يکسان سازي کنترلهاي دست-آزاد در دستگاههايي نظير گوشيهاي موبايل، تبلتها و به طور عمليتر دستگاههاي بازي از قبيل «پياس ويتا» و «نينتندو دياس» است. رديابي شبکيه چشم ممکن است براي همه انواع بازيها مناسب نباشد اما اين تکنولوژي قابليتهايي جديدي را به بازيسازان درباره طراحي گيمپلي بازي ميدهد و پهنه وسيعتري را در طراحي بازي به ارمغان ميآورد. مثلا اين تکنولوژي در بازي «فروت نينجا» براي تکه تکه کردن ميوههايي که به آنها نگاه ميشود، مورد استفاده قرار گرفته است.