اما اين جديدترين نگراني است که از يک بازپرسي در پايگاه نيروي هوايي شريور «کلرادو اسپرينگز1» نشأت گرفته است. مطابق گزارش نگهبان پايگاه، اين بررسي، هنگامي رخ داد که يک نگهبان، از يک بازديدکننده که در حال عکس گرفتن نزديک نمايشگر پايگاه بود، سوالاتي پرسيد. براساس اين بازجويي، معلوم شد که مرد در حال بازي کردن «اينگرس2» بوده است. «اينگرس» يک بازي واقعيت افزوده است که توسط «آزمايشگاههاي نيانتيک گوگل3» ساخته شده است. در اين بازي، بازيکن، پورتالهاي مجازي را که در مکانهاي واقعي قرار گرفتهاند، مييابد و از آنها عکس ميگيرد و اين کار را با استفاده از گوشيهاي هوشمند انجام ميدهد.
يک بازپرس از اسکادران نيروي امنيتي پنجاهم، پس از بررسي راجع به اصول بازي، اطلاعاتش را با دفتر تجسس ويژه پايگاه و پس از آن با يگانهاي نيروهاي امنيتي در ديگر پايگاهها در ميان ميگذارد. در نتيجه، بازي «اينگرس» و بقيه بازيهاي مبتني بر موقعيت مکاني همانند آن، در اين پايگاه ممنوع ميشوند و پرسنل پايگاه، از بازي کردن اينگونه بازيها منع ميشوند و همچنين همراهي کردن هر کسي به درون پايگاه جهت بازي کردن اينگونه بازيها ممنوع ميشود.
کلنل «بيل ليکوري4»، فرمانده «اسپيس وينگ پنجاهم5» ميگويد که بازي کردن اينگونه بازيها، ميتواند مشکلات امنيتي را به همراه آورد. هدف اصلي «اسپيس وينگ پنجاهم» مسيريابي و نگهداري ماهوارههاي کشور است. همچنين مديريت سيستم موقعيتيابي جهاني (جي پي اس)، بر عهده «اسپيس وينگ پنجاهم» است. ليکوري به مطبوعات گفت که بنيان اينگونه بازيها که شامل عکس گرفتن است، ميتواند «فرصتي براي پوشش دادن به يک هدف تروريستي محتمل باشد».
يکي از ماموران پايگاه شريور تاييد کرده که ممنوعيت در اين پايگاه اجرا ميشود ولي گفته است که نميداند آيا اين ممنوعيت در بقيه پايگاهها نيز اجرا شده است يا خير؟ از طرفي هنوز معلوم نيست که گوگل چگونه ميخواهد با اين قوانين برخورد کند و نيز داستان بازي «اينگرس» چه تغييراتي خواهد کرد.
1. Colorado Spring’s Schriever
2. Ingress
3. Google’s Niantic Labs
4. Bill Liquori
5. 50th Space Wing Commander